Dania pełne… złota? Radzimy, co przyrządzić z fasoli i soczewicy

Chcesz zmodyfikować swój jadłospis? Szukasz jesiennych inspiracji? Radzimy, jak przygotować potrawy pełne złota:

 

Co przyrządzić z fasoli i soczewicy?

 

  • Zupę krem z soczewicy i ziemniaków – gdy dodasz do niej chrupki bekon i świeże zioła niezapomniana uczta gwarantowana!
  • Kuleczki z czerwonej soczewicy i kaszy jaglanej – smakują i na zimno, i na gorąco!
  • Pastę z fasoli – będzie idealna do kromki żytniego chleba!
  • Brownie z fasoli z masłem orzechowym – smakuje, jak brzmi. Nieziemsko!

Przepisy znajdziesz w najnowszym numerze Mody na zdrowie. Zapytaj w swojej aptece!

Udostępnij
Tagi
/ /

Autor Porady

Moda na Zdrowie
Moda na Zdrowie

"Moda na Zdrowie" to miesięcznik, który propaguje zdrowy styl życia. Jego redaktorzy od 2003 roku piszą o zdrowiu, dietetyce, urodzie, ekologii, kuchni oraz sporcie. Znajdziecie go co miesiąc w najlepszych aptekach.

Inne porady

Nikt jeszcze nie dodał komentarza

Zostaw komentarz

Przepisz znaki z obrazka do pola poniżej

Udowodnij, że jesteś człowiekiem - przepisz tekst z obrazka